Kuzgun'da beklenmedik veda! Rıfat karakterini canlandıran Levent Ülgen diziden ayrılıyor...

Sevilen dizi Kuzgun'da beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Rıfat karakterini canlandıran oyuncu Levent Ülgen diziden ayrılıyor...

Nurşah
07 Mayıs 2019 - 14:25
Gündem

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kuzgun yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleri ile ekrana gelen sevilen dizinin önümüzdeki bölümlerinde beklenmedik bir veda gerçekleşecek!

19-05/07/kuzgun-rifat-diziden-ayriliyor.jpg

Kuzgun'da Rıfat diziden ayrılıyor!

Kuzgun ile Dila'nın, birleşen hayatları ve etraflarında örülü sırlarla dolu geçmişlerini aydınlatan Kuzgun dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 12. bölümde Bora karakterini canlandıran Ahmet Varlı diziden ayrılmıştı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre ise; Dila'nın babası Rıfat karakteri ile izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Levent Ülgen Kuzgun'dan ayrılacak...

Başarılı oyuncunun ekrana gelecek 14. bölüm ile birlikte diziye veda edeceği söyleniyor... Geçtiğimiz hafta Rıfat'a ne olacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

19-05/07/kuzgun-3-bolumde-neler-olacak-dila-ile-kuzgun-arasinda-gergin-anlar-2.jpg

Kuzgun sezon finali mi yapacak?

Sezon boyunca ekrana gelen dizilerin final ya da sezon finali tarihleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı... Hal böyle olunca Kuzgun seyircileri de dizinin akıbetini merak etmeye başladılar. Takipçiler, dizinin önümüzdeki sezon da ekranlarda kalmasını istiyorlar fakat bu konu ile ilgili resmi açıklama da henüz izleyici ile paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin