Çukur dizisinden Öykü Arin ve "donör ol!" mesajı!

Show tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur, farkındalık mesajlarına bir yenisini daha ekledi. Donör bekleyen Öykü Arin'i canlandıran bir çocuğa yer verilen dizi büyük beğeni topladı.

Merve Mutlu
07 Mayıs 2019 - 13:43
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin rol aldığı, Show tv'nin fenomen dizisi Çukur'un son bölümü, daha önce de yapıldığı gibi bir sosyal farkındalık mesajı taşıyordu. 

19-05/07/zur-dileyen-oyku-arin.png

Daha önce otizm ve Öykü Arin üzerinden verilen mesajlarla donör olmaya teşvik eden dizi, bu kez de direkt Öykü Arin'i konu aldı. Dizide Arin'i canlandıran küçük kız çocuğunun, hastalığı ile mücadelesi ve inancı  birçok insana ışık oldu. 

Ender görülen lösemi türü JMML ile mücadele eden Öykü Arin’in hikayesi, Çukur'un bir sahnesine taşındı. Aliço'nun Yücel tarafından vurulması ile hastaneye kaldırılması sonucunda Yamaç'ın umutsuz bir şekilde bekleyişinde, Öykü Arin Yamaç'ın yanına gelerek ona umut verdi...

Öykü Arin'in annesi Eylem Şen, dizinin yayınlanmasından önce, "Tüm Öykü'ler için donör olun! Umut olun! Ve asla vazgeçmeyin." mesajı vermişti.  

19-05/07/yku-rinin-annsi.png

Dizide Arin, yaşanılan her şeye rağmen mücadele etmeyi ve gülümsemeyi Yamaç'a öğütleyerek ona destek oluyor. İnancını kaybetmeyen küçük kız, Yamaç'ın da yeniden düşünmesine neden oluyor.. 

19-05/07/arin.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin