Pretty Little Liars: The Perfectionists 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Pretty Little Liars'ın spinoff'u Pretty Little Liars: The Perfectionists'in 1. sezon 8. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Pretty Little Liars'ın yeni uzantısı dizisi "Pretty Little Liars: The Perfectionists" geride bıraktığımız hafta sezonun yedinci bölümü "Dead Week" ile izleyici karşısına çıktı.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Beacon Heights Universitesi'nde final döneminin bir önceki haftasına gelindiğinde; Caitlin akademik hayatını düzene sokmaya, sevgilisi Jeremy ile olan ilişkisini geliştirmeye çalışmaktadır. Ava, bir ev ödevi için Zach ile istemsiz bir şekilde takım olup birlikte çalışırken; Dylan'ın sinir zedelenmesi önemli bir müzik projesini etkiler. Mona kendisine ulaşan gizemli hediyenin kim tarafından bırakıldığını araştırırken; Alison ise Taylor konusunda ilerleme kaydetmeye devam eder.

19-05/07/pll-the-perfectionists-1x08-foto1.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Paula Yoo'nun senaryosunu kaleme alıp, Arlene Sanford'un yönettiği sezonun yedinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.17 milyon izleyici rakamlarını elde ederken etkisiz reytinglerini sürdürdü. Bölüm aynı zamanda sezonun en düşük izlenme oranlarının ortaya çıktığı bölümü oldu.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Pretty Little Liars: The Perfectionists; Arlene Sanford'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 8. bölümü "Hook, Line and Booker" ile 08 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/07/pll-the-perfectionists-1x08-foto3.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Dana Booker (Klea Scott), Dylan'ı (Eli Brown) arkadaşlarını ele verme konusunda yönlendirmeye çalışıyor...

Mona (Janel Parrish), Ali (Sasha Pieterse) ve öğrenciler, Dana Booker'a karşı avantajı kendi lehlerine çevirmelerini sağlayacak bir plan tezgahlarlar.

Ali ve Mona bir yandan da Taylor'a (Hayley Erin) ekibin bir parçası olarak ne derece güven duyabileceklerini saptamaya çalışırlar.

Caitlin'in (Sydney Park) Jeremy'nin (Graeme Thomas King) kendi sırlarını saklıyor olabileceğini keşfetmesi sarsılmasına neden olur.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-05/07/pll-the-perfectionists-1x08-foto4.jpg

19-05/07/pll-the-perfectionists-1x08-foto6.jpg

19-05/07/pll-the-perfectionists-1x08-foto2-1557223110.jpg

19-05/07/pll-the-perfectionists-1x08-foto5.jpg

"Pretty Little Liars: The Perfectionists" 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin