Halka dizisinin kadrosuna iki bomba oyuncu dahil oldu!

TRT ekranları, birbirinden başarılı yapımları ağırlamaya devam ederken, yeni dizilerin kadroları da her geçen gün genişliyor. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Hande Erçel'in rol aldığı Halka dizisine iki bomba oyuncu dahil oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
23 Kasım 2018 - 09:39
Magazin

TRT ekranları, birbirinden başarılı yapımları ağırlamaya devam ederken, yeni dizilerin kadroları da her geçen gün genişliyor. ES Film'in TRT için hazırladığı polisiye dizi Halka'nın çekimleri hız kesmeden devam ediyor. 

Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizi Nazan Kesal, Burak Sergen ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta oyuncular ile genç kuşağın sevilen isimleri Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel ve Hazal Subaşı'nı buluşturdu.

18-11/23/halka-dizisi.jpg

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye son olarak Serhat Midyat da katıldı. Midyat, merakla beklenen projede suç şebekesi Halka için çalışan istihbaratçı Altan Demiröz rolünü canlandıracak. 

18-11/23/halkaaa.jpg

Kaan (Kaan Yıldırım) ve Cihangir (Serkan Çayoğlu) adlı iki gencin intikam hikâyesini etkileyici bir dille ekrana taşıyacak olan dizide 'Tamirci' adlı karakter için de usta oyuncu Melih Çardak ile imza aşamasına gelindi. Melih Çardak da Halka dizisinde rol alacak olan isimlerden biri oldu. 

18-11/23/melih-cardak.jpg

Serhat Midyat kimdir?

18-11/23/halkaaa-1542956625.jpg

22 Aralık 1966 doğumlu oyuncu; Sahne Çalışması, Seçmeli ve Kapsamlı Kamera Tekniği / Deke Anderson Oyunculuk Tekbiği / Shelley Siyah Meisner Tekniği / Kim Tobin Oyunculuk Tekniği / Stella Adler Eric Morris Tekniği / Ipek Bilgin Seçmeli, Kendini İyileştirme, NLP Tekniği / Makis üzerine eğitimler almıştır. 2005 yılında Son Çıkış dizisiyle televizyon dünyasına girmiştir. Son olarak da Avlu dizisinde konuk oyuncu olmuştur. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin