Anna Friel'in yeni dizisi Butterfly'ı tanıyalım!

İngiliz aktris Anna Friel yeni bir mini diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Butterfly nasıl bir dizi?

Kanada ulusal kanalı CBS, Anna Friel'in (Marcella, Broken) başrolünde yer aldığı "Butterfly" isimli yeni bir diziye onay verdi.

BUTTERFLY DİZİSİNİN KONUSU

60'ar dakikalık 3 bölümden oluşan mini-dizi özelliğindeki yapımın hikayesi; hayatını kız olarak yaşamak isteyen 11 yaşındaki bir erkek çocuğu ve ailesine odaklanıyor. 

BAFTA ödüllü yazar Tony Marchant'ın (The Mark Of Cain) senaryosunu kaleme aldığı dizide ayrılmış ebeveynlerin arasındaki karmaşık ilişki ve ebeveynlerin bir dönüşüm süreci yaşayan çocuklarına karşı nasıl destek olmaya çalıştıkları izleyicilere yansıtılıyor.

Vicky (Anna Friel) ve Stephen (Emmett J. Scanlan), en küçük çocukları Max'ı (Callum Booth-Ford) nasıl destekleyecekleri konusunda fikir ayrılığına düşmüşlerdir. Max, küçük yaşlardan itibaren kendini bir kız olarak hissetmektedir ancak Stephen'ın onayını kazanmak için hislerini sürekli bastırmaya çalışmıştır.

18-11/22/butterfly-dizisi.jpg

"BUTTERFLY" OYUNCU KADROSU

Sean McGinley, Millie Gibson, Lorraine Broughs, Amy Huberman ve Alison Steadman dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

FremantleMedia Kıdemli Başkan Yardımcısı Michela Di Mondo yeni dizi projeleri hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Butterfly, cinsiyet hoşnutsuzluğunun getirdiği zor meseleleri ele alan hassas, duygusal ve heyecan verici bir dizi. Diziyi Kanada izleyicilerine sunma konusunda CBC ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz. Çarpıcı hikayesi ve olağanüstü oyuncu kadrosunun güçlü performanslarıyla izleyenlerin hislerine dokunacak bir dizi sunacağımız konusunda kuşkumuz yok."

18-11/22/anna-friel-marcella.jpg

Fremantle'ın uluslararası dağıtım haklarını elinde bulundurduğu Butterfly'ın yürütücü yapımcı kadrosu Marchant ile birlikte Nicola Shindler, Caroline Hollick ve Adam Kemp'ten oluşuyor.

BUTTERFLY DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi, 2019 yılının kış döneminin sonlarına doğru izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin