Take Two 2. sezon olacak mı? ABC kararını verdi!

ABC'nin yaz döneminde ekranlara sürdüğü suç dramedisi Take Two hayranlarını üzecek haber geldi. Dizinin 2. sezonu olmayacak.

ABC kanalının yeni Castle'ı olarak takdim edilen ve uzun soluklu bir yapım olması umulan yaz dönemi dizisi "Take Two" ilk sezonu sonunda iptali gördü.

TAKE TWO 2. SEZONU GÖREMEDİ!

Yayıncı kanal, 13 bölümden oluşan ilk sezonunu 13 Eylül'de ekranlara gelen "One to the Heart" isimli bölümle noktalayan dizisini resmen iptal etti. Buna göre Take Two'nun 2. sezonu olmayacak.

TAKE TWO REYTİNGLERİ

İlk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.71 milyon izleyici ortalamasını elde eden dizi; sonraki üç günlük izlenme oranları dahil edildiğinde ise 0.6 reyting oranı ve 3.83 milyon izleyici ortalamasını tutturmuş ve sonuç olarak reytinglerde dikkat çekici bir seviyeye çıkamamıştı.

18-11/22/take-two-abc-1542897169.jpg

TAKE TWO DİZİSİNİN KONUSU

Castle'ın arkasındaki isimler Andrew W. Marlowe ve Terri Edda Miller'ın yazar olarak dümenin başında olduğu; Eddie Cibrian (CSI: Miami) ve Rachel Bilson (Hart of Dixie) ikilisini başrollerde izlediğimiz; Castle tarzında eğlenceli-hareketli bir suç draması olarak nitelendirilen Take Two'nun konusu şöyle:

Ella (Bilson) rehabilitasyon sürecinden henüz yeni çıkmış popüler bir polisiye dizinin eski yıldızıdır. Kariyerine yeniden başlamak konusunda umutsuz olan Ella, potansiyel bir rol araştırması ve hedeflerine ulaşmak maksadıyla avukatının yardımını alarak özel dedektif Eddie'nin (Cibrian) yanında işe başlar. Dedektif, ilk başlarda yeni çalışanıyla ne yapacağını bilemese de zamanla Ella'nın oyunculuk yeteneklerinin sahada gerçekten fayda sağlayabileceğini fark etmeye başlar ve bundan sonra ikili ilginç bir takım haline gelir.

Aliyah O'Brien, Xavier de Guzman ve Alice Lee dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

18-11/22/take-two-dizi.jpg

ABC Studios ve Tandem Prods. ortak yapımcılığında hazırlanan dizide Milmar Pictures çatısı altında Marlowe ve Miller ikilisi projenin yürütücü yapımcılığını StudioCanal TV'den Rola Bauer ve Tandem Productions'tan Tim Halkin ile birlikte yürütüyordu.

TAKE TWO 2. SEZON İHTİMALİ AZ DA OLSA VAR!

Marlowe ve Miller ikilisi bu kararın ardından diziyi dijital bir platforma taşıyabilmek için çalışma ve görüşmelere başlamış durumda. Dizinin ikinci sezonuyla farklı bir çatı altında izleyiciyle buluşup buluşamayacağını zamanla göreceğiz.

"Take Two" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin