Halka yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaan ölecek mi? Kaan Yıldırım diziden ayrılıyor mu?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Halka'da Kaan ölecek mi? sorusu büyük merak uyandırdı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
24 Nisan 2019 - 14:59
Yeni Bölüm

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın rol aldığı, TRT ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Halka dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kaan'ın yaşam mücadelesi verdiği fragman izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. 

19-04/24/bahar.png

Halka'da Bahar Kaan'ı vuruyor! Kaan ölecek mi?

Halka dizisinde; büyük bir organize suç örgütü olan Halka'nın peşine düşen Cihangir ve Kaan'ın başı yine tehlikeye giriyor. Ancak bu kez Kaan'ı yaralayan merminin Bahar'dan çıkması izleyenleri şaşırttı.. Bahar, Kaan'ı vurdu ve bunun şokunu yaşıyor. Kaan'ın annesi olan Hümeyra'ya "Affedebilecek misiniz?" diye soran Bahar oldukça üzgün ve Hümeyra'nın "Kaan yaşarsa unuturuz." sözleri ile aksi bir durumun da yaşanabileceğinin sinyalini alıyor.

Cihangir de Çağatay'ın yanına giderek "Başlayalım" diyor ve resmen kendini teslim ediyor. Cihangir'e ilaç verilme sahnesi ise gizemini koruyor. Ayrıca Cihangir'in, Hümeyra'nın elinden tutarak "Bulacağım onu" dediği sahne de izleyicilerin kafasını karıştırıyor. 

19-04/24/cihangi-r.png

Ancak tahminlerimize göre: Zaten çocukları için çabalayan Hümeyra, ne yapıp edecek ve Kaan'ın ölmesine izin vermeyecek.

Halka dizisinde Kaan karakterini canlandıran Kaan Yıldırım da dizideki macerasına devam edecek. 

Halka yeni bölümüyle: 30 Nisan akşamı TRT1'de. İşte yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin