Zalim İstanbul dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Kanal D ekranlarının yayın hayatına geçtiğimiz günlerde başlayan dizisi Zalim İstanbul'un sezon finali tarihi belli oldu!

Nurşah
24 Nisan 2019 - 16:16
Gündem

Sezon sonuna yaklaştıkça sevilen dizilerin sezon finali tarihleri de yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul ne zaman sezon finali yapacak? İşte detaylar...

19-04/24/zalim-istanbul-ne-zaman-sezon-finali-yapacak.jpg

Zalim İstanbul sezon finali ne zaman?

1 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısındaki ilk sınavını veren dizi, yayınlanan her bölümü ile reyting listelerinde başarılı bir grafik sergiliyor... Hal böyle olunca da Kanal D'de yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Zalim İstanbul dizisi, gelecek sezon için ekran vizesi almayı başardı!

 19-04/24/zalim-istanbul-sezon-finali.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; başarılı oyuncu kadrosu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi ekrana gelecek olan 9. bölümü ile sezon finali yapacak. Böylelikle 27 Mayıs Pazartesi akşamı sezon finali yapacak olan dizilerin sayısı da 3'e çıkmış oldu... Sezonun son haftasının pazartesi gününde Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul dizileri sezon finali bölümleri ile izleyici karşısına çıkacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin