Halka yeni sezonda 6 oyuncu diziye veda edecek!

Sevilen dizi Halka'nın yeni sezonunda ekipten ayrılacak 6 oyuncu kim? İşte detaylar...

Nurşah
17 Haziran 2019 - 11:02
Gündem

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen sevilen dizisi Halka'nın yeni sezonunda beklenmedik ayrılıklar yaşanacak! Dizinin sevilen oyuncularından 6 kişinin veda edeceği öğrenildi!

19-06/17/halka-yeni-sezon-diziden-ayrilacak-oyuncular.jpg

Halka yeni sezonda diziden kimler ayrılacak?

ES Film imzası taşıyan Halka dizisi 28 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen 19. bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda etmişti. Merakla beklenen 2. sezonda ise adeta bir yaprak dökümü yaşanacak. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; sevilen diziden 6 kişi ayrılacak!

19-06/17/halka-yeni-sezon.jpg

Hikayeleri bittiği için Halka dizisinden ayrılacak olan isimler ise şu şekilde: Nazan Kesal, Levend Öktem, Burak Sergen, Erdal Yıldız, Funda İlhan ve Deniz Hamzaoğlu... Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan Halka'da yaşanacak bu ayrılıkların ardından hangi yeni isimlerin diziye dahil olacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi! Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı, gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin