Merve Mutlu
17 Nisan 2019 - 16:38
Magazin

Şimdilerde TRT ekranlarında yayınlanan Halka adlı dizide Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım ile başrolü paylaşan Hande Erçel ve bir dargın bir barışık olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturuyor. 

19-04/17/hande-ercel.png

Murat Dalkılıç'ın oyuncu eşi Merve Boluğur ile boşanmasının ardından, oyuncu Hande Erçel ile ilişki yaşadığı iddiaları gündeme gelmiş, ikiliden bir açıklama gelmemesi iddiaları güçlendirmişti. Daha sonra birlikte görüntülenmeye başlayan çiftin arası bir dönem açılmış olsa da Erçel'in annesinin vefatı süresince sevgilisini yalnız bırakmayan Dalkılıç, yeniden Erçel'le olan ilişkisine devam etmişti.

Yeniden ilişkiye başlayarak kendilerine ve ilişkilerine şans veren ikili bu kez evlilik kararı aldılar. Gecce'nin haberine göre: Gazeteci Bilal Özcan'ın, Instagram hesabından paylaştığı habere göre 2 yıla yakın bir süredir birlikte olan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç evleniyor. Sevgililer önümüzdeki Temmuz ayında sade bir törenle dünya evine girmeyi planlıyorlar. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin