fizy Liseler Arası Müzik Yarışması İçin Oylama Başladı!

Selam Liseli! Zorlu sınavların, ödevlerin üstesinden geldin… Şimdi sıra sesini duyurmada! fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması oylaması başladı! Yarışmacıları oylayarak adayını büyük finale taşıyabilirsin!

Editör
17 Nisan 2019 - 15:30
Kültür Sanat

Türkiye'nin en büyük gençlik organizasyonu fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması'nın eleme etabı sona erdi! Ülkenin her yerinden adayların değerlendirildiği ve festival havasında geçen elemelerde 55 ilden 656 okul sahne aldı. Şimdi, yarışmada oylama vakti! Sesini duyuran arkadaşlarına sen de destek ol; canın ciğerin kankan, okulunun en güzel sesi ödül kazansın. Arkadaşının sesini herkesle paylaşmayı da ihmal etme.

Bu güzel sesin sahibi senin çocuğun mu yoksa? Seninle birlikte tüm şehir de onunla gurur duysun istiyorsan, haydi durma ey veli! Çağır komşu Melahat teyzeyi, bakkal Osman amcaya da seslen; evladının sesini herkes duysun, başarısında payları olsun!

"Çevremde hiç aday yok ki!" mi diyorsun? O zaman eminiz müzik kulağın pek kuvvetlidir! Unutma, bu yarışmada jüri sensin… Katılımcıların şarkılarını dinle ve en beğendiğini oylamayı unutma… fizy üzerinden oylama ile 3 okulu doğrudan finale taşıyabilirsin!

Oylamaya katılarak adayını büyük finale taşı!

Şimdi ne yapman gerekiyor?

Liseler Arası Müzik Yarışması kapsamında en beğendiğin sese, belki de kankana destek olmak oldukça kolay. Oylamaya katılıp sesini duyurabilmek ve okulunu desteklemek için cihazında fizy uygulamasına sahip olman yeterli. Cihazına uygun olan mağazadan uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıları takip et!

Android için Play Store üzerinden indirin

IOS için App Store üzerinden indirin

Cihazına fizy uygulamasını indirmek için herhangi bir ücret ödemene gerek yok. Ayrıca bir ay deneme süresi de ücretsiz. Böylelikle hem fizy 22. Liseler Arası Müzik Yarışması oylamasına katılmış hem de keyifli bir müzik deneyimi yaşamış olacaksın…

Türkiye'nin her yerinden pek çok adayın değerlendirildiği yarışmanın büyük finali ise 27 Nisan Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Cazip para ödüllerinin yanında, eğitim sponsoru Okan Üniversitesi tarafından üç öğrenciye "Üstün Başarı Ödülleri" kapsamında burs ödülleri de verilecek.

Detaylı bilgi almak ve oylama koşulları için fizy.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin