Limon Film'den A Mother's Guilt dizisinin uyarlaması geliyor! Konusu ve merak edilenler...

Sevilen televizyon dizilerinin yapımcısı Limon Film yeni bir uyarlama dizi ile izleyici karşısında olacak. İşte ilk detaylar!

Nurşah
17 Nisan 2019 - 15:23
Gündem

Avlu ve Savaşçı dizilerinde imzası bulunan Limon Film yepyeni bir uyarlama dizi için kolları sıvadı... Ünlü Filipin dizisi Hanggang Saan (A Mother's Guilt) adlı dizi için anlaşma imzalandı!

19-04/17/limon-film-yeni-dizi.jpg

Limon Film'den yeni uyarlama dizi!

Geçtiğimiz gün Cannes'da düzenlenen Mip Tv etkinliğine katılan Limon Film, ilk Filipin uyarlaması olacak dizimiz için anlaşma imzaladı. Dizinin Filipinli yapım şirketi ABS-CBN Uluslararası Pazarlama Direktörü MariaTü Cecilia Ferreros, "Türkiye’nin çok bilinen bir yapım şirketiyle birlikte iş yapmaktan çok heyecanlıyız" dedi...

Hayri Aslan yeni uyarlama dizimiz ile ilgili olarak; Filipin kültürünün Türk kültürü ile benzeştiği yönlerin bulunduğunu söyledi ve "Dizinin Türk seyircisinin ilgisini çekeceğini umuyoruz" sözlerini ekledi. Dizinin önümüzdeki sezon izleyici karşısında olması planlanıyor.

19-04/17/hanggang-saan-yeni-uyarlama.jpg

Hanggang Saan (A Mother's Guilt) dizisinin konusu

Hanggans Saan dizisi 2017-2018 seneleri arasında izleyici ile buluştu ve 108 bölüm yayınlandı. Suç ve aile draması olan dizide Sonya adında bekar bir annenin işlemediği bir cinayet yüzünden suçlanması anlatılıyor. İki çocuğu olan Sonya'nın adalet mücadelesini konu edinen Hanggang Saan dizisinin Türk uyarlamasının çekimlerine de önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin