Haluk Akakçe Yasak Elma dizisinin kadrosuna konuk oluyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna Haluk Akakçe konuk oldu.

Merve Mutlu
15 Nisan 2019 - 14:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut (Halit), Eda Ece (Yıldız) ve Şevval Sam'ın (Ender) rol aldığı, Fox ekranlarının pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna, Barış Kılıç'ın ardından şimdi de Haluk Akakçe katıldı. 

19-04/15/haluk-akakce.png

MEDYAPIM yapımcılığında Fox ekranları için hazırlanan Yasak Elma dizisinde: Yıldız (Eda Ece), Halit'in (Talat Bulut) yıllardır görüşmediği arkadaşlarını evinde yemekli bir davet ile ağırlıyor. Yıldız, karı-koca sanat aşığı olan bu çiftin gözünü boyamak için Haluk Akakçe’yi tanıdığını söylüyor. Aracılar vasıtası ile Akakçe’ye bir şekilde ulaşan Yıldız, sanatçının bir tablosunu bozuyor.

Başarılı sanatçı Yasak Elma dizisinin bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak. 

Haluk Akakçe kimdir?

19-04/15/haluk-ak.png

Kendini zamanının sanatçısı olarak tanımlayan ve sonsuz mekan duygusu veren işleriyle tanınan Haluk Akakçe, 1970 Ankara doğumludur. Çağdas sanatın dünyaca tanınan isimlerinden biridir. Video enstelasyonları, duvar resimleri, akrilik ile ahsap panel ve kağıt üzerine çalısmalar yapan Akakçe, Bilkent Üniversitesi’ndeki iç mimarlık eğitiminin ardından Londra’daki Royal College of Art ve Amerika’daki The School of the Art Institute of Chicago’daki MFA derecelerini birincilikle tamamladı. 1997’de ilk kisisel sergisini Chicago’da açmasının ardından sanat çalısmalarına Londra ve New York’ta devam etti. Dünyanın önde gelen sanat merkezlerinde bir çok sergi açan Akakçe’nin islerinin sergilendiği mekanlar arasında Whitney Museum of American Art (New York, 2002), PS-1 Contemporary Art Center, Long Island City (New York, 2001) New Museum, (New York, 2002), Tate Britain (Londra, 2004) Chelsea Art Museum (New York, 2007), Thyssen-Bornemisza Art Contemporary, Kunsthaus Graz (Graz-Avusturya, 2008) ve Istanbul Modern Sanat Müzesi (Istanbul, 2009) bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin