Haluk Bilginer ile Angelina Jolie bir arada: "Maria"dan ilk kareler geldi!

Yönetmenliğini Pablo Larrain'in üstlendiği ve başrollerinde Angelina Jolie ile Haluk Bilginer'in yer alacağı "Maria" filminin çekimleri devam ediyor. Sosyal medyadan filmin ilk kareleri de paylaşıldı.

ozan
10 Ekim 2023 - 13:06
Kültür Sanat

Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını konu alan "Maria" filminde Angelina Jolie ve Haluk Bilginer başrolleri paylaşacak. Jolie'nin Callas, Bilginer'in ise Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis'i canlandıracağı filmin çekimleri devam ediyor.

8 haftada tamamlanması bekleniyor

Çekimleri başlayan "Maria" filminin setinden ilk kareler ise sosyal medyada paylaşıldı. Paris, Yunanistan, Budapeşte ile Milano'da gerçekleştirilmesi planlanan filmin çekimlerinin 8 hafta süreceği ifade ediliyor.

İşte setten ilk kareler...

23-10/10/maria-1.png

Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı "Maria", Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığı konu alacak.

23-10/10/maria-2.png

Maria Callas'ın hayatı beyazperdede olacak

Filmin yönetmeni Pablo Larrain ise "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum ; bu filmin, Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere getireceğini umuyorum ve özellikle Angelina'nın muhteşem çalışması ve olağanüstü hazırlığı" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin