Haluk Bilginer, Ray Donovan uyarlaması ile ekranlara dönüyor!

Usta sanatçı Haluk Bilginer, ABD yapımı Ray Donovan dizisinin uyarlamasında başrolde yer alacak.

Berfin Sengil
24 Mayıs 2024 - 17:01
Kültür Sanat

Baba, Şahsiyet, Türk Dedektif ve The Veil gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Haluk Bilginer, Ray Donovan dizisinin uyarlamasında başrolde yer alacak. Bilginer, ABD yapımı dizinin uyarlamasında Jon Voight tarafından canlandırılan 'Mickey Donovan' karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.

Türkiye'ye Uyarlanacak

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; 2013-2020 yılları arasında yedi sezon boyunca yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Ray Donovan, Türkiye'ye uyarlanıyor.

Yapımcılığını Orchestra Content'in üstleneceği dizide Haluk Bilginer, Mickey Donovan karakterini canlandıracak.

Ne Anlatıyor?

Ann Biderman imzalı Ray Donovan, zengin ve ünlü insanların her türlü sorununu zekice yöntemlerle çözen ancak babası Mickey başta olmak üzere ailesiyle olan problemlerini çözmekte başarısız olan Ray Donovan'ın hikayesini merkeze alıyor.

Orijinal dizide Liev Schreiber, Paula Malcomson ve Jon Voight başrolleri paylaşmış ve dizi toplamda 82 bölüm yayınlanmıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin