Haluk Levent ve Deniz Akkaya ile ilgili yeni karar!

Sanatçı ve Ahbap'ın kurucusu olan Haluk Levent'e yönelik iddiaları nedeniyle eski manken Deniz Akkaya ile ilgili soruşturma başlatılmıştı. Levent ile Akkaya uzlaşmazsa eski manken hakkında dava açılacak.

ozan
04 Ekim 2023 - 13:17
Magazin

Binlerce depremzedeye yardım ulaştıran Ahbap’ın kurucusu ve müzisyen Haluk Levent’e yönelik iddialarda bulunan eski manken Deniz Akkaya hakkında 5 ayrı suçtan soruşturma devam ediyor. Hakaret suçundan açılan dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine karar verildi.  

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesine yönelik yardım organizasyonları ve bağış kampanyaları düzenleyen Haluk Levent hedef gösterilmişti. Deniz Akkaya da para aklamaktan yargılanan bir iş insanı ile Levent'in fotoğraflarını paylaşarak, "İki ay önce dolandırdığın insanlar yayına çıkmayı bekliyor" demişti. 

23-10/04/haluk-levent.jpg

Deniz Akkaya tarafından üzerine atılan suçları yalanlayan ve mahkeme kararlarını paylaşan Haluk Levent, Deniz Akkaya hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Deniz Akkaya hakkında Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tahkir ve aşağılama, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından soruşturma açmıştı.

BirGün gazetesinden Timur Soykan'ın haberine göre, savcılık Deniz Akkaya hakkında ‘hakaret’ suçundan dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine karar verdi. Haluk Levent eğer uzlaşmayı kabul etmezse Deniz Akkaya'ya hakaret suçundan dava açılacak.

Diğer suçlamalardan ise savcılık takipsizlik kararı verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin