Ünlü oyuncu Engin Yüksel'in acı günü: 'Yaşamak ne zormuş be oğlum...'

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Engin Yüksel, 28 aylık oğlunun hayatını kaybettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Yaşamak ne zormuş be oğlum..." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

ozan
04 Ekim 2023 - 13:57
Magazin

Tiyatro ve sinema oyunculuğunun yanı sıra seslendirme sanatçısı da olan ve "Kaygısızlar" dizisindeki rolüyle tanınan Engin Yüksel'in 28 aylık oğlu, 1 Ekim tarihinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duygularını sevenleriyle paylaştı.

Engin Yüksel'in sosyal medya hesabının hikaye kısmından yaptığı açıklamada dile getirdikleri evlat acısını ortaya koydu.

İşte Engin Yüksel tarafından yapılan paylaşım...

 23-10/04/engin-yuksell.jpg

"Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin..."

Engin Yüksel, oğluyla ilgili şu cümleleri paylaştı:

"1 Ekim 2020 Perşembe,  annenizin ve benim size hamile olduğunu öğrendiğimiz gün ve tarih. 1 Ekim 2023 Pazar, 28 ay boyunca vermiş olduğun yaşama savaşını bıraktığın gün... Canım oğlum; Yaşamak ne zormuş be oğlum, bunu seni yitirdiğim vakit anladım. Ne dündü be ne gündü dedim ve ben ve biz can dostlarım senden çok şey öğrendik. Bana ve bize bir kız kardeş emanet edip gittin... Emanetin kalbimizin başımızın üstüne. Ben ve biz ve can dostlarım seni çok sevdik... Seni beni bizi var eden benden bizden çok sevdi seni. Huzurunda uyu bende senin huzurunda uyuyacağım oğlum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin