Hamdi Alkan'ın kızı da oyuncu çıktı! Ayşe Alkan merakla beklenen hangi dizide oynayacak?

Usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan hazırlıkları devam eden Özgü Namal ve Özcan Deniz’i buluşturan Kızıl Goncalar dizisinde yer alacak. Alkan’ın küçük kızı Ayşe Alkan'ın da babasıyla aynı kanalda yayınlanacak bir dizide rol alacağı açıklandı. Peki Ayşe Alkan hangi dizide oynayacak?

Berfin Sengil
24 Kasım 2023 - 17:28
Gündem

Yıllardır ekranlarda göremediğimiz usta sanatçı Hamdi Alkan, Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı FOX'un yeni projelerinden Kızıl Goncalar dizisiyle yeniden seyirci karşısına çıkacak.

Hamdi Alkan'ın, oyuncu olan eski eşi Canan Hoşgör'den olan kızı Ayşe Alkan'ın da anne ve babasının yolundan gittiği öğrenildi. Alkan ve Hoşgör'ün küçük kızları Ayşe Alkan'ın yakında yayın hayatına başlayacak FOX'un yeni yapımlarından Korkma Ben Yanındayım'da kamera önüne geçeceği ifade ediliyor.

23-11/24/ekran-goruntusu-580-1700837055.png

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ayşe Alkan, Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu gibi usta isimlerin kadrosunda bulunduğu Korkma Ben Yanındayım dizinin kadrosuna dahil oldu.

Ayşe Alkan, dizide Esra karakterine hayat verecek ve başrol karakteri İnci (Gökçe Güneş Doğrusöz)'nin samimi arkadaşı olarak dizide yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin