Hande Ataizi Kanal D'nin Camdaki Kız dizisiyle ekrana dönüyor!

Camdaki Kız'ın kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
26 Şubat 2021 - 15:59
Gündem

Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış Camdaki Kız ile bir varoş çocuğunun aşk hikâyesi olarak tanıtılan ve İstanbullu Gelin, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda gibi başarılı dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı olan Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanarak aynı adla hazırlanan dizi projesine yeni isimler katıldı.

21-02/26/camdaki-kiz-1614345734.jpg

Başrolünde Burcu Biricik'in yer alacağı bilinen, partner olarak da başrolde Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alması için teklif götürülen dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Kaygıaroğlu'nun Erşan Kuneri projesinde yer almak için reddettiği projeye Feyyaz Şerifoğlu ve Nihal Menzil de katılmış, Enis Arıkan'ın da kadroda yer alacağı iddia edilmişti.

Hande Ataizi Kanal D'nin Camdaki Kız dizisiyle ekrana dönüyor!

21-02/26/hande-ataizi.jpg

Daha önce görülmemiş bir aşk hikayesini bizlere anlatacak dizinin ana karakteri Nalan’ı canlandıracak olan Burcu Biricik'e kadroda eşlik edecek isimlerden birinin de ekranlardan bir süredir uzak duran Hande Ataizi oldu.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin