Hande Ataizi'den Yasak Elma açıklaması!

Sevilen dizi Yasak Elma'nın kadrosuna katılacağı söylentileri ile gündeme gelen Hande Ataizi'den konu ile ilgili açıklama geldi...

Nurşah
22 Mart 2019 - 13:42
Gündem

Fox Tv ekranlarında her pazartesi akşamı saat 20.00'de yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan Yasak Elma dizisi büyük bir heyecanla takip ediliyor. Sevilen dizi kadrosuna eklediği yeni oyuncuları ile hikayeyi giderek zenginleştiriyor ve ilgi çekici hale getiriyor. Ekranların sevilen ismi Hande Ataizi de Yasak Elma dizisine katılacağına ilişkin iddialarla gündeme gelmişti.

19-03/22/hande-ataizi-yasak-elma.Jpeg

Hande Ataizi objektiflere yakalandı!

Sevilen oyuncu Melekler Korusun adlı dizide de Talat Bulut ile oynamış, geçtiğimiz aylarda da Talat Bulut'a yönelttiği taciz iddiaları ile konuşulmuştu. Ataizi, bu olayların ardından Yasak Elma'da rol alacağına ilişkin söylentilerle yeniden gündeme gelmişti..

Geçtiğimiz gün oğlu Leon ile kameralara yakalanan sevilen kadın oyuncu kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Milliyet'te yer alan habere göre; kendisine oyunculuk teklif edilen Yasak Elma dizisinden henüz olumlu dönüş almadığını belirten Hande Ataizi şunları da ekledi: 

Bu sıralar vaktim varken zamanımı Leon’a ayırıyorum. Her gün parka gidip eğleniyoruz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin