4N1K Yeni Başlangıçlar 4. bölüm bu akşam Fox Play'de! Çeteyi yeni bölümde neler bekliyor?

4N1K Yeni Başlangıçlar 4. bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Merakla beklenen yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
22 Mart 2019 - 12:37
Yeni Bölüm

Büşra Yılmaz'ın ilgi odağı haline gelen romanından önce sinemaya ardından da televizyon ekranlarına uyarlanan 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi özellikle takip eden genç kesim tarafından büyük bir merakla izleniyor... Sevilen dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam Fox Play'de izleyici karşısında olacak...

19-03/22/4n1k-yeni-baslangiclar-4-bolum.JPG

4N1K Yeni Başlangıçlar 4. bölümde neler olacak?

Çeteyi bu akşamki yeni bölümde oldukça eğlenceli dakikalar bekliyor. Sınavlarına hazırlanan ve haddinden fazla kahve tüketmeye başlayan Yaprak, enerji patlaması yaşayacak. Bu durum çetenin, onun kahve bağımlılığı ile mücadele etmesine sebep olurken komedi dolu dakikalar yaşanacak...

 

19-03/22/4n1k-yeni-baslangiclar-yeni-bolum.JPG

Barış yurt dışından gelen misafiri ile dikkatleri üzerine çekecek. Özellikle Sinan ile Gökhan'ın dikkatini çeken bu misafir, ikili arasında tatlı bir çekişmeye neden olacak... Öte yandan Ali ise Yaprak'ın istediği maça bilet bulabilmek için türlü yollar deneyecek... 4N1K Yeni Başlangıçlar merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam yayında!

4N1K Yeni Başlangıçlar 4. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin