Kardeş Çocukları 9. bölümde neler olacak? Hayat ve Volkan yakalandı!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları, nefes kesen 9. bölümü ile izleyicileri heyecanlandıracak. İşte detaylar..

Merve Mutlu
22 Mart 2019 - 12:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı, Alara Turan, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu gibi oyuncuların da başarı ile eşlik ettiği Star ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları 9. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Kardeş Çocukları 9. bölümde neler olacak?

19-03/22/ayca-bingol.png

Ümran, Cemal'in yaşadığını ve serbest olduğunu öğrenerek büyük bir öfke ile ona saldırıyor. Cemal ise elindeki kozları iyi değerlendirmenin peşinde. Öğrendiği sırlarla Umay'ı kölesi, Ümran'ı ise hâlâ kendisinin eşi olarak tutmaya çalışan Cemal, artık tamamen olayın dozunu kaçırmaya başlıyor. 

Şimdiye kadar Hayat'a hiçbir sevgi ve sahiplenme belirtisi göstermeyen Umay'ın, aslında kendi kızı olan Hayat uyurken yanına gidip saçlarını okşaması ve "Anneler çocuklarını korumak için gerekirse çocuklarından bile vazgeçerler." sözleri ise izleyenleri duygulandıracak. 

19-03/22/nur-fettah.png

Yıldırım Saner'in yeğeni olan İdil ile aralarında yakınlaşma yaşanan Volkan'ın, havuzdayken Hayat'ı öpmesi ve bu anları İdil'in görmesi ise ortalığı karıştıracak. İdil, Volkan'dan gördüklerinin hesabını sorarken, Hayat ile Volkan'ın bu durumu konuşması sırasında gelen Hayal olanları öğrenecek. Volkan ise Hayal'e, Hayat'ı kast ederek, "Hissettiklerim de hissedemediklerim de senin suçun değil Hayal." diyor. Hayal'in "ikiyüzlü, yalancı" dediği Hayat, Hayal'den saklanmaya çalışırken, Ümran da Cemal'i kızı Hayat'tan saklamaya çalışacak.

19-03/22/kardes.png

Cemal'in ortalıkta olmasının arkasında kardeşi Umay'ın olduğunu öğrenen Ümran, kardeşinden hesap soracak. "Sen benim yüzümden mi benim sevdiğim adamın koynuna girdin? Benim yüzümden mi bir sene elini tuttuğum adamla birlikte oldun?" sorusunu soran Ümran'ın canı her defasında daha çok yanmaktadır. 

19-03/22/mran-umay.png

Umay'ın Ümran'a söylediği, "Kızlar annelerinin kaderini yaşarlar.." sözleri ise Ümran'ı daha da korkutmaktadır.. 

Yeni bölümden fotoğraflar:

19-03/22/aslantug.png

19-03/22/dil.png

19-03/22/ayca-bingol-1553247211.png

Kardeş Çocukları 9. bölüm fragmanı:

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin