Hande Erçel, Cannes'ta Eva Longoria'yı gölgede bıraktı!

Dondurma markasının gece ve gündüzden aldığı ilhamla hayat bulan yeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ın kutlandığı parti Cannes’da gerçekleşti.

Pınar Alçiçek
23 Mayıs 2023 - 09:37
Magazin

Her yıl Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen ve tüm dünyadan özel konukları ağırlayan dondurma markasının Cannes partisi, La Croissette’da gerçekleşti. TikTok yıldızı, şarkıcı ve söz yazarı JVKE’nin ev sahipliğindeki partiye özel davetliler Eva Longoria, Irina Shayk, Nicole Scherzinger ve Karlie Kloss gibi dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte, Türkiye’nin onur konuğu olarak Hande Erçel katıldı.

İLGİLİ İÇERİK

23-05/23/fdefrghj.jpg

Hande Erçel, etkinliğin gündüz akışında Hakan Yıldırım imzalı elbisesiyle göz kamaştırırken, partiye ise gecenin güzelliğine tasarımcının farklı bir tasarımıyla eşlik etti ve ilgi odağı oldu.

23-05/23/dasfghj-1684824922.jpg

Meşhur dondurma markasının yeni yaz lezzetleri Sunlover ve Starchaser’in kutlandığı gecede davetliler, JVKE’nin NASA katkılarıyla elde edilen Güneş’in çıkarttığı gerçek sesler ile yeniden düzenlediği Golden Hour parçasının yepyeni versiyonu (ft. the Sun) [Sunlover-Starchaser Edit]’i ilk kez dinleme fırsatı buldu.

23-05/23/untitled-3-1684824936.jpg

Tiktok’da dünya listelerinde viral olup daha sonra evrensel bir parçaya dönüşen “Golden Hour” şarkısı ile başlayan gece, müzik ve dansla haz dolu anlara sahne oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin