Özel Haber I Hızlı ve Öfkeli serisinde gelecekte neler olacak? Vin Diesel anlattı!

Hızlı ve Öfkeli serinin yeni filmi "Fast X" (Hızlı ve Öfkeli 10) geçtiğimiz hafta vizyona girmesinden ardından büyük bir başarıya doğru ilerliyor. Peki Hızlı ve Öfkeli 10 filminde neler oluyor? Hızlı ve Öfkeli serisinin devamında neler olacak? Hızlı ve Öfkeli serisinin gelecek filmlerinde kimler rol alacak? Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli serisinin devamında rol alacak mı? Vin Diesel kimdir?

Volkan Usta
23 Mayıs 2023 - 10:05
Viral

Başrollerinde Jason Statham, Vin Diesel, Brie Larson, Jason Momoa ve Charlize Theron ve serinin önceki yapımlarında yer alan yıldızların rol aldığı Hızlı ve Öfkeli serinin yeni filmi "Fast X" (Hızlı ve Öfkeli 10) vizyona girdiği andan itibaren başarısına başarı katıyor.

23-05/22/fjkmminv-es0lkjn9v0odq.jpg

Londra, Lizbon, Los Angeles, Torino ve Roma şehirlerde yapılan çekimleriyle seyircisinin karşısına çok iyi bir aksiyonla çıkan serinin onuncu filmi ABD'deki 67,5 milyon dolarlık yurt içi hafta sonu gişe zaferiyle Hızlı ve Öfkeli serisinin açılış hafta sonları gişe sıralaması arasında yedinci sıraya yerleşti. Kaliteli kadrosu ve hiç bitmeyen aksiyonuyla her seferinden meraklılarının karşısına çıkan yapım için gelecek planlarda çoktan yapılmış gibi gözüküyor.

23-05/22/651651-204492046.jpg

Hollywood yıldızı Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisinde yalnızca oyuncuların değil arabaların da seçmelere tabi tutulduğunu açıklamasının ardından gelecek filmler içinde ufak bilgiler verdi. 

23-05/22/image.jpg

Diesel, arabaların hikayedeki karakterleri ve onların kimliklerini çok iyi temsil etmesi gerektiğinden araçların çok dikkatli biçimde belirlendiğini söyleyerek "Serideki sürecin bir parçası da otomobillerimizi her zaman seçmeye tabi tutmamız. Arabalar gerçekten karakterlerimizin çok önemli bir parçası ve onların temsili, bu yüzden bir seçme süreci söz konusu, değil mi? Karakterin içinde bulunduğu zihin durumu veya karakterin içinden geçtiği yolculuk için doğru aracı kullanmak." açıklamasını yaptı.

23-05/22/how-to-watch-fast-and-furious-movies-in-chronological-order_2avh.jpg

Ayrıca Vin Diesel yeni Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli) filmlerinin hazırlandığını, bunlardan birinin de kadın başrol ile çekileceğini açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin