Hande Erçel depremzedeler için seferber oldu!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrası, sanatçılar da depremzedeler için büyük yardımda bulundu. O yardımsever ünlü isimlerden biri de Hande Erçel...

Geçtiğimiz hafta Haluk Levent'in başkanlığını yaptığı AHBAP Derneği'ne maddi destekte bulunan Hande Erçel, şimdi de deprem bölgesine gidecek koliler için seferber oldu. 

23-02/13/hande-3.png

Şişli Belediyesi'nde acil ihtiyaç malzemelerinin kolilenmesine yardımcı olan oyuncu Erçel: "Bu başımıza gelen felaket hepimizin yüreğine ateş düşürdü ve tüm Türkiye’de hepimiz canla başla ne yapabiliriz diye uğraşıyoruz. Umarım gerekli desteği gösterebiliyoruzdur. Hepimize geçmiş olsun gerçekten…” ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin