Merve Mutlu
03 Haziran 2020 - 10:10
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'i buluşturan ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve ilk tanıtımı yayınlandı. 

Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nedir?

20-06/03/hande-ercel.png

Çiçek satarak geçinen ve üniversite hayali olan Eda'nın (Hande Erçel) bursunu kesen iş insanı Serkan Bolat ile (Kerem Bürsin) karşılaşması ve Serkan'ın Eda'ya, 2 ay nişanlı rolü yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif etmesi ile başlayacak olan hikaye, ikilinin birbirlerine aşık olmaları ile son bulacak. 

Sen Çal Kapımı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı:

20-06/03/sen-cal-kapimi.png

MF Yapım imzalı diziden ilk tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Eda ile Serkan kamera karşısına geçerek aşklarını anlatırken, kameralar gittiği anda birbirlerinden nefret ettiklerini ve bunun bir oyun olduğunu gösteriyorlar.

İşte tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin