Zalim İstanbul 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul geri dönüyor.

Merve Mutlu
03 Haziran 2020 - 10:38
Gündem

Başrollerinde: Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Sera Kutlubey, Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve Berker Güven'in rol aldığı Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. 

20-06/03/zalim-istanbul.png

Engelli yeğeni Nedim'in mal varlığını işleterek zengin olan Agah beyin çok sevdiği yeğeni için memleketinden onu emanet edebileceği bir kız bularak evlendirmek istemesi ile hayatlarına giren Seher ve onun ailesi ile yaşananları konu alan dizinin en son 36. bölümü yayınlanmıştı. Çin'de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye'de de hızla nüksetmesi sonucu setlere ara verilmesinin ardından Zalim İstanbul dizisi de zorunlu bir araya girmişti. 37. bölümün çekimleri yarıda kalmış ve yeni bölüm tamamlanamamıştı. Normalleşme süreci ile birlikte çekimler tamamlandı ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Zalim İstanbul 37. bölüm fragmanı yayınlandı: 

20-06/03/ceren.png

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul yeni bölümü ile ekranlara dönüyor. Yeni bölümde: Ceren, bebeğin kendisine ait olduğunu öğrendikten sonra bırakmak istemiyor ancak Agah bey onu kovuyor. Seher'in tek suçlunun Ceren olmadığını söylemesine rağmen onun kovulması ile Ceren intikam yeminleri ediyor... 

37. bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin