Hande Erçel'den yeni bir dizi daha geliyor!

Ekranların sevilen ismi Hande Erçel'den yeni bir dizi daha geliyor.

Merve Mutlu
17 Mart 2020 - 10:25
Gündem

En son Azize dizisinde rol alan ve projenin tutmaması nedeniyle erken final yapmasının ardından da oyunculuğunu geliştirmek içi setlere ara vereceği duyrulan Hande Erçel iki yeni diziyle birden geliyor. 

20-03/17/hande-eercel.jpg

MF Yapım imzalı "Sen Çal Kapımı" dizisi ile anlaşan Erçel, başrolü Kerem Bürsin ile paylaşacağı Sen Çal Kapımı dizisinde, zengin bir adam olan Serkan Bolat'ın (Kerem Bürsin) karşısına çıkan bir kadın olan ve çiçek satan üniversiteli Eda'yı canlandıracak. Fox ekranlarında yayınlanacak olan dizi olaylı bir tanışmanın ardından birbirlerine aşık olan ve tutkuyla birbirlerine çekilen iki kişinin hikayesini anlatacak. 

Hande Erçel'den yeni dizi!

20-03/17/ercel.jpg

Sen Çal Kapımı adlı projenin ardından Erçel'den yeni bir proje daha geleceği haberi konuşulmaya başladı. tv100'ün haberine göre: Ali Atay'ın da kadrosunda olduğu, Umur Turagay yönetmenliğinde çekilecek olan "Yarım Kalan Aşklar Dairesi" adlı bir blutv projesinde daha yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin