Bob Hearts Abishola 1. sezon 18. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Eski karısının, Abishola'nın çalıştığı hastaneye yatırılmasıyla Bob'un geçmiş ve şimdiki yaşamı çarpışır. Bob Hearts Abishola yeni bölümde neler olacak? Bob Hearts Abishola 1. sezon 18. bölüm yayın tarihi, konusu ve detayları...

CBS kanalının Chuck Lorre imzalı komedi dizisi "Bob Hearts Abishola" geçtiğimiz hafta sezonun 17. bölümü "A Big, White Thumb" ile ekranlardaydı.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bob Hearts Abishola'nın hikayesi; ailece çorap şirketi işleten Detroit'li orta yaşlı iş adamı Bob'un, beklenmedik bir kalp krizi geçirmesinin ardından kaldırıldığı hastanenin kardiyoloji biriminde kendisiyle ilgilenen Nijeryalı göçmen hemşire Abishola'ya aşık olması ve onun kalbini kazanmaya çalışması sürecine odaklanıyor.

Yayınlanan son bölümde; Abishola'nın, hayatının mahrem bir bölümü olan kiliseye Bob'u davet etmesiyle ikilinin ilişkisi bir sonraki seviyeye taşınır. Tanrı inancı olmayan Bob için bu deneyim biraz zorlayıcı olacaktır. Bu arada Kemi, Chukwuemeka'nın favorisi olmak için Ogechi ile mücadeleye girer.

20-03/17/bob-hearts-abishola-1x18-foto2.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 17. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Beth McCarthy-Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 17. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.813 milyon izleyici rakamlarını elde edip sezon ortalaması civarında bir ekran peformansı ortaya koydu.

Yeni sezon onayı almaya yakın gözüken Bob Hearts Abishola'nın ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 18. BÖLÜM NE ZAMAN?

Beth McCarthy-Miller'ın (The Good Place, The Kominsky Method) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 18. bölümü "Sock Wife" 16 Mart 2020 Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/17/bob-hearts-abishola-1x18-foto1.jpg

BOB HEARTS ABISHOLA 1. SEZON 18. BÖLÜM KONUSU

Eski karısı Lorraine'nin (Nicole Sullivan), Abishola'nın çalıştığı hastaneye yatırılmasıyla Bob'un geçmiş ve şimdiki yaşamı çarpışır.

Bu arada Christina çorap renklerini yeniden isimlendirme projesi için Kofo'yu görevlendirir.

Oyuncu kadrosu: Billy Gardell (Bob), Folake Olowofoyeku (Abishola), Christine Ebersole (Dottie), Matt Jones (Douglas), Maribeth Monroe (Christina), Vernee Watson-Johnson (Gloria), Shola Adewusi (Teyze Olu), Barry Shabaka Henley (Amca Tunde), Travis Wolfe, Jr. (Dele), Gina Yashere (Kemi), Bayo Akinfemi (Goodwin), Anthony Okungbowa (Kofo)

Konuk oyuncu kadrosu: Nicole Sullivan (Lorraine), Vishesh Chachra (Dr. Sanjiv Chakraborty)

"Bob Hearts Abishola" (CBS) 1. sezon 18. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin