Dizi çekimlerine Corona arası!

Tüm dünyayı kasıp kavuran Corona'nın yeni adresi Türkiye oldu...

Merve Mutlu
16 Mart 2020 - 16:42
Gündem

Geçtiğimiz aralık ayında Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alarak binlerce kişinin ölümüne neden olan Koronavirüs, Türkiye'de de etkisini gösterdi. 

20-03/16/el.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın en son yaptığı açıklamaya göre: şu ana kadar 18 kişide görülen Koronavirüs tüm ülkeye korku salmaya devam ediyor. Bu dönemde özellikle kalabalık yerlerden ve yakın temastan uzak durulması büyük önem taşıyor. Bu nedenle de birçok işyeri evden çalışma ve ücretli izin sistemine geçerken, zaten yoğun çalışma temposu içerisinde olduğu için risk taşıyan dizi sektörü de yeni kararlar aldı. 

Dizi sektörü çekimlere ara veriyor!

20-03/16/aciklama.png

Meslek örgütleri setlere 2 hafta ara verilmesini beklediklerini belirttikleri bir açıklama yayınlayarak herkesin uyacağı bir ortak karar için görüşmelere başladı. Yapımcıların aldığı bu ortal karar, bakanlıktan çıkacak olan kararla belli olacak ve dizi çekimlerine ara verilecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin