Tamer Karadağlı Savaşçı dizisine konuk oluyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı önümüzdeki bölümde önemli bir konuk ağırlayacak.

Merve Mutlu
16 Mart 2020 - 15:37
Gündem

Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı dizisinin her bölümü büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. 

20-03/16/savasci.jpg

Limon Yapım imzası ile hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Savaşçı adlı dizinin kadrosuna, ekranların oldukça sevilen bir ismi konuk oluyor. 

Tamer Karadağlı Savaşçı dizisine konuk oluyor!

20-03/16/tamer-karadagli.jpg

Uzun soluklu bir dizi olan ve finalinin ardından geçen yıllarda yeniden başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteri ile izleyicilerin gönüllerini kazanan usta oyuncu Tamer Karadağlı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosuna konuk oluyor. Teklif alan Karadağlı, 100. bölümde Eskişehir'de çekilen fenomen dizide Göktürk Albay rolüne hayat verecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin