Şampiyon dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

TRT1'in sevilen dizisi final yapıyor.

Merve Mutlu
16 Mart 2020 - 13:32
Gündem

Başrolünde Kafkas lakaplı eski bir boksör olan Fırat karakteri ile Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı TRT dizisi Şampiyon dizisinden kötü haber geldi.. 

20-03/16/ampiyon.jpg

BKS Yapım imzası taşıyan ve oyuncu kadrosunda: Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Ümit Erdim, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Şahin Kendirci, Mehmet Bozdoğan ve Berk Yaygın gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı diziye son olarak başarılı oyuncu Gizem Karaca dahil olmuş ve heyecanı artırmıştı. oyuncu kadrosu ile de hikayesiyle de sevilen ve beğeni toplayan diziden final kararı geldi. 

Şampiyon dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

20-03/16/ampp.jpg

Ekranların sevilen dizisi, TRT1'in güvendiği projesi Şampiyon da final yapan diziler arasına giriyor. Başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman'ın sezon sonunda biteceğini açıkladığı dizi 35. bölümde final yapacak ve ekranlara veda edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin