Hande Erçel'in yeni projesinden ilk bilgiler geldi!

Güzel oyuncu Hande Erçel'in yer alacağı yeni dizisi hakkında bilgiler gelmeye başladı. Peki Hande Erçel hangi diziyle anlaştı? Hande Erçel hangi dizide rol alacak? İki Yabancı dizisinin konusu ne? İki Yabancı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hande Erçel kimdir? Burak Deniz kimdir?

Volkan Usta
22 Kasım 2022 - 11:07
Kültür Sanat

Hande Erçel'in, Disney+ için çekilecek yeni dizisinden ilk bilgiler gelmeye başladı. İşte detaylar! 

Ünlü oyuncu önceki hafta Bebek’teki MF Yapım’da toplantı yapmış ve “Beni çok heyecanlandıran bir hikaye dinledim ama henüz görüşme aşamasındayım. Detay veremem” demişti.

Son bilgilere göre, Hande Erçel’in sıcak baktığı dizinin hikayesi Asena Bülbüloğlu ve yönetmen Yusuf Pirhasan'a ait. Senaryo çalışmaları başlayan diziyi ise Ayşe Kutlu kaleme alıyor. Disney Plus için çekilecek dizinin senaryo çalışmaları bittikten sonra oyuncu kadrosu belirlenecek. Dizi çekimlerinin yaza doğru başlaması planlanıyor.

Ayrıca dijital platform öncesinde Hande Erçel'in televizyona bir dizi ile dönmek istediği öğrenildi. Disney+'ın kardeş kuruluşu olan FOX dışında başka bir kanala iş yapamayacak olan güzel oyuncu Tims&B imzalı kod adı “DKB” olan “İçimdeki Yabancı”yla görüşüyor. Senaryosunu Ethem Özışık’ın devraldığı erkek başrolünde Burak Deniz'in yer aldığı dizi için hazırlıklar sürüyor. Henüz anlaşmak için imza atmayan Erçel yine de projeye sıcak bakıyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin