Hangimiz Sevmedik dizisi final mi yapacak?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik, final mi yapacak?

Berfu Özlen
15 Mayıs 2017 - 16:10
Gündem

Hangimiz Sevmedik dizisi sezon sonunda final yapacağını açıkladı.

TRT ekranlarında yayınlanan ve sevilerek izlenen dizi Hangimiz Sevmedik, düşük reytingler ve konunun tıkanma noktasına gelmesi nedeniyle final yapacak. Son bölümleri ile beraber reytingleri 1.3 puan ile 39. sıraya kadar düşmüştü.

Final bölümünde sürpriz nikahlar

Düşük reytinglerden sonra başrol oyuncusu Can Yaman Dolunay'ın başka bir diziye transfer olması ile beraber dizi bir daha toparlanamadı. Dedikodulara göre, final bölümünde iki sürpriz evlilik yaşanacak. 

Dizinin oyuncu kadrosu

Malesef ekranlara veda edecek olan dizide, Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Cengiz Bozkurt, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral, Veysel Diker, Şerif Erol, Selma Kutluğ, Tuba Erdem, Demir Karahan, Pelin Ermiş, Erdem Baş, Berfu Öngören, Barış Başar, Onur Sermik, Funda Bostanlık, Bağış Angigün, Batuhan Uçar, Doğa Konakoğlu, Ersin Arıcı, Nergis Taşyürek ve Efe Erkekli rol alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin