The Gifted dizisinden ilk fragman ve poster yayınlandı!

Fox'un geçtiğimiz günlerde resmi dizi onayını verdiği yüksek beklentili dizisi "The Gifted" için ilk poster ve fragman paylaşıldı.

Volkan Küçükel
15 Mayıs 2017 - 15:47
Gündem

Fox'un geçtiğimiz günlerde resmi dizi onayını verdiği yüksek beklentili dizisi "The Gifted" için ilk poster ve fragman paylaşıldı.

THE GIFTED'IN HİKAYESİ

Yazar Matt Nix ve X-Men yönetmeni Bryan Singer'ın arkasında olduğu Marvel dizisinin hikayesi; çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu öğrenen ve banliyö hayatı süren sıradan iki ebeveyn Reed ve Kate (Amy Acker & Stephen Moyer) ile çocukları üzerine odaklanıyor.

Mevcut yönetimin kendilerine karşı düşmanca tavrı nedeniyle kaçmak zorunda kalan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri ve Sam'in (Blair Redford) lideri olduğu bir yeraltı ağına katılıp bundan sonra artık hayatta kalmak için mücadele etmeye başlayacaklardır.

"THE GIFTED" POSTER

17-05/15/the-gifted-poster-1494852323.jpg

X-Men çizgi roman serisinden karakterleri içerecek aksiyon-macera türündeki dizi 20th Century Fox TV ve Marvel TV ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Yürütücü yapımcı kadrosunda Nix ile birlikte Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Marvel TV'den Jeph Loeb ve Jim Chory yer alırken; dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sean Teale (Reign), Jamie Chung (Once Upon a Time), Coby Bell (The Game), Emma Dumont (Aquarius), Blair Redford (The Lying Game), John Proudstar, Natalie Alyn Lind ve Percy Hynes White gibi isimler bulunuyor.

"The Gifted" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin