Hangimiz Sevmedik final bölümü ayrıntıları netleşti

TRT'nin sevilen dizisinin final bölümü ile ilgili ayrıntılar geldi. Dizi ne zaman final yapacak?

Berfu Özlen
18 Mayıs 2017 - 14:59
Gündem

TRT'nin sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik, sene sonunda final yapacağını duyurmuştu. 

Başarılı dizinin final bölüm fragmanı yayınlandı. Peki dizi ne zaman ekranlara veda edecek?

Yeşilçama göndermeleri ile sevildi

Başrollerinde, Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Altan Erkekli ve Gül Onat'ın rol aldığı ve ismini Müslüm Gürses'in efsanevi şarkısından alan Hangimiz Sevmedik'in final yapıyor. Bir Yeşilçam Hatırası alt başlığı ile sunulan dizi, Yeşilçam'a yaptığı göndermeler ve samimi mahalle kültürünü konu aldığı için çokça sevilmişti.

BSK Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyordu.

Sürpriz konuk oyuncular!

Hangimiz Sevmedik 22 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan final bölümünde seyircilerine sürprizler hazırladı! Final sahnesi özellikle merak edilen dizinin son bölümünde, başrol oyuncularından Can Yaman'ın anne ile babası da konuk oyuncu olarak rol alacak. 

Dizinin konusu

Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklayacaklarını düşünürken ikilinin her defasında birbirleriyle çekişmesi bu gerçeğin ortaya çıkmasına engel olmaktadır. Yaşananların üstüne Şener'in bu ikiliyi barıştırmak için tüm mahalleyi seferber etmesi de işleri oldukça karıştıracaktır. Yeşilçam tadında çekilen dizi Adile ile Münir'in 35 yıl önce bir yanlış anlaşılma sorunu yüzünden biten aşklarını ve aralarında yaşanan çekişmeleri ekranlara taşıdı.

40. bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizi Pazartesi akşamı saat 20:00'de TRT'de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin