The Alienist dizisinden ilk fragman yayınlandı!

Kablolu televizyon kanalı TNT'nin uzun süredir gündemde olan yüksek beklentili dizisi "The Alienist" için ilk fragman sonunda geldi.

Volkan Küçükel
18 Mayıs 2017 - 12:08
Gündem

"Aramızda soğukkanlı katillerin dolaştığından eminim. Ancak bu seferki farklı..."

Kablolu televizyon kanalı TNT'nin uzun süredir gündemde olan yüksek beklentili dizisi "The Alienist" için ilk fragman sonunda geldi. Yaklaşık 2:30 dakika süreli görüntüleri haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

THE ALIENIST KONUSU

Anthony Ödülü sahibi Caleb Carr'ın çok satan romanından ekranlara uyarlanan psikolojik gerilim türündeki The Alienist'in hikayesi; Amerikan iç savaşından sonra ülkedeki kalkınma dönemi olan Gilded Age'de 1896'nın New York'unda geçiyor.

17-05/18/the-alienist-3.png

Şehirde meydana gelen bir dizi korkunç cinayetin ardından yeni atanan polis komiseri Theodore Roosevelt; ruhbilimci olarak tanınan suç psikoloğu Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl) ve gazete illüstratörü John Moore (Luke Evans) ikilisinden soruşturmayı gizli olarak yürütme konusunda yardım ister.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Daniel Brühl, Luke Evans ikilisi dışında Dakota Fanning (The Runaways), Brian Geraghty, Douglas Smith (Miss Sloane), Matthew Shear (Mistress America), Matt Lintz (Pixels), Robert Wisdom (The Wire) ve Q'orianka Kilcher (The New World) gibi isimler de dizide rol alıyor.

17-05/18/the-alienist-2.png

Paramount Television ve Turner's Studio T. Production ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimlerine şu sıralar Budapeşte'de devam ediliyor. BAFTA adaylığı bulunan yönetmen Jakob Verbruggen'i (Black Mirror) bölümlerin çoğunda yönetmen koltuğunda göreceğiz.

Verbruggen, E. Max Frye, Cary Fukunaga (True Detective), Eric Roth (Forrest Gump), Hossein Amini (Drive), Steve Golin, Rosalie Swedlin, Marshall Persinger ve Jamie Payne gibi isimler dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyor.

THE ALIENIST 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Alienist'in 2017 sonlarına doğru TNT ekranlarında prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

"The Alienist" resmi fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin