Hap and Leonard'ın 3. sezonunda yıldızlar geçidi!

Sundance TV dizisi Hap & Leonard'ın yeni sezonundan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 18:51
Gündem

"Hap and Leonard" hayranları sabırsızlıkla 3. sezonu bekleyedursun, yeni sezondan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

HAP AND LEONARD 3. SEZON KADROSUNA TANIDIK YÜZLER!

Oscar ödüllü Louis Gossett Jr. (An Officer and a Gentleman, Roots), Psych oyuncularından Corbin Bernsen ve Dice'in yıldızı Andrew Dice Clay üçlüsü Sundance TV'nin eleştirmelerce övgü toplayan antoloji dizisinin oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle katılan yeni isimler oldular.

17-09/25/louis-gossett-jr-corbin-bernsen-andrew-dice-clay.jpg

Joe R. Lansdale'ın aynı isimli popüler kitap serisinden Nick Damici ve Jim Mickle ikilisinin uyarlamasıyla televizyon ekranlarına gelen Hap & Leonard'da eski bir hükümlü, mavi yakalı, güneyli kadınlara karşı zayıflığı olan East Texas'ın beyaz çocuğu Hap Collins (James Purefoy) ve Hap'den çok farklı bir kişiliğe sahip Vietnam gazisi ortağı Leonard Pine'ın (Michael Kenneth Williams) maceralarını izlemeye devam edeceğiz.

HAP & LEONARD 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hikayesi, Lansdale'in kitap serisinin üçüncü kitabı "The Two-Bear Mambo"ya dayanacak dizinin 3. sezonu 2018'in ilk aylarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

17-09/25/the-two-bear-mambo-1.jpg

Diziye katılan yeni isimlerin rolleri şöyle:

Louis Gossett Jr.; yerel bir lokantada aşçı olarak çaışan eski veteriner Bacon,

Corbin Bernsen; Grovetown Polis Müdürlüğü'nün ağzı bozuk şefi Cantuk,

Andrew Dice Clay; kasabanın politik açıdan uygunsuz radyo diskjokeyi Sonny Knox.

İkinci sezon kadrosunda yer alan Tiffany Mack (Florida Grange) ve Cranston Johnson (Dedektif Hanson) yeni sezon için geri dönerlerken; ayrıca Laura Allen (American Horror Story: Cult), Sydney Wease (The Vampire Diaries), Curtis Harding gibi isimler de üçüncü sezonda karşımızda olaak.

John Wirth'in (Hell on Wheels, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) dizi sorumlusu olarak geri döneceği yeni sezonun yürütücü yapımcı kadrosunda Wirth ile birlikte Jim Mickle, Nick Damici, Jeremy Platt ve Linda Moran yer alıyor.

17-09/25/hap-and-leonard-poster.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin