Teen Wolf'un yıldızı Tyler Posey Scream dizisinde nasıl bir rolle karşımıza çıkacak?

Tyler Posey, Wes Craven'ın kült korku film serisine dayalı olarak MTV ekranlarına uyarlanan "Scream: The TV Series"in oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 20:29
Gündem

Popüler gençlik-korku dizisi Teen Wolf'un finali saatler önce gerçekleşmişken dizinin ismini aldığı Scott McCall karakterine hayat veren aktör Tyler Posey'in yeni dizisi şimdiden belli!

Evet, Tyler Posey, MTV'de kalıyor! Oyuncu, Wes Craven'ın aynı isimdeki kült korku film serisine dayalı olarak MTV ekranlarına uyarlanan "Scream: The TV Series"in oyuncu kadrosuna katıldı.

SCREAM 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Scream'in yeni sezonunun hikayesi; üniversite bursu kazanma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir Amerikan futbolu oyuncusu Deion Elliot'un (RJ Cyler) yaşamının maskeli bir katilin kendisine dadanıp en karanlık sırlarını kendisine karşı kullanması sonrasında yaşamının alt üst olmaya başlamasıyla gelişen olayları aktaracak.

TYLER POSEY, SCREAM'DE NASIL BİR ROLDE GÖRÜNECEK?

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; Tyler Posey dizinin ana oyuncu kadrosunda yer alacak olup; para kazanmak için uyuşturucu tacirliği yapan, parti organize eden lise terk Shane karakteriyle karşımızda olacak.

Ancak, Shane'in dış görünümü ve imajının altında hiç kimsenin farkedemediği şeyler vardır.

17-09/25/tyler-posey.jpg

SCREAM 3. SEZONDA KİMLER VAR?

Yeni showrunner olarak Brett Matthews'i (The Vampire Diaries, Supernatural) dümenin başına geçiren, ilk iki sezonla bağlantılı olmayacak yeni bir hikaye ile izleyicilerin karşısına gelmeye hazırlanan Scream'in 3. sezonunda rol alacak diğer isimlere bakalım:

*  Rap'çi Tyga; Deion'un büyük üvey kardeşi Jamal karakterine hayat verecek. Aralarındaki kan bağına rağmen ikilinin dünya görüşleri birbirinden oldukça farklı. Buna rağmen Jamal, Deion'a büyük bir sevgi ve sadakatle bağlı.

*  C.J. Wallace; kuralcı ailesinin, lise hayatı boyunca temiz ve kızlardan uzak kalmasını, bunun sonucunda aile şirketi bünyesinde yerini almasını ümit ettiği Amir isminde iyi bir çocuk rolünü üstlenecek. Olaylar, aslında müzik kariyerine sahip olmak isteyen ancak bu hedefini herkesten gizlemek durumunda kalan Amir'i katilin beklenmedik bir hedefi haline getirdiğinde kendisi çizmeyi aşacak ve dünya görüşüne meydan okuyacak duruma gelecek.

17-09/25/scream-oyunculari.jpg

*  Giorgia Whigham (13 Reasons Why) korku filmleri hayranı gotik bir kız Beth,

*  Jessica Sula (Recovery Road), Deion ile hızlı bir şekilde ilişki geliştiren yen öğrenci Liv,

*  Giullian Yao Gioiello (Julie's Greenroom) eşcincel olduğunu gizlemeyen zeki öğrenci Manny,

*  Keke Palmer (Scream Queens) aptallar için sabrı olmayan sosyal aktivist Kym'i canlandıracak.

Queen Latifah ile birlikte Shakim Conpere ve Yaneley Arty'nin yeni yürütücü yapımcılar olarak dahil olduğu Scream'in üçüncü sezonu üç gece boyunca ekranlara gelecek olan altı bölümden oluşacak

SCREAM 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2018'in Mart ayı içinde başlaması beklenen dizinin prömiyer tarihi henüz duyurulmuş değil.

17-09/25/scream-kadro.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin