Happy Together 2. sezon olmayacak!

Damon Wayans Jr.'lı CBS komedisi resmen iptal edildi. Buna göre Happy Together'ın 2. sezonu olmayacak.

Amerikan'ın çok izlenen ulusal kanalı CBS'in aldığı karar, kanalın geride bıraktığımız sonbahar döneminde görücüye çıkardığı Damon Wayans Jr.'lı komedi dizisi "Happy Together" takipçilerini pek memnun etmeyecek!

HAPPY TOGETHER İPTAL EDİLDİ!

01 Ekim - 10 Aralık 2018 tarihleri arasında 13 sezonluk ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan dizi resmen iptal edildi. Buna göre Happy Together'ın 2. sezonu olmayacak.

19-05/27/happy-together-dizi-afis.jpg

Sonbahar döneminde ekran serüvenine başlamasına rağmen 13 bölümde kalıp ek bölüm siparişleri alamayan dizinin iptal edilmesi pek sürpriz olmadı diyebiliriz.

"HAPPY TOGETHER" KONUSU

Tim McAuliffe ve Austen Earl ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Happy Together'ın hikayesi; 30'lu yaşlarda, çocuksuz ve mutlu çift Jake (Wayans Jr) ve Claire'in (Amber Stevens West) sıradan ve sakin hayatlarının kapılarının bir akşam çalmasıyla tamamen değişmesini konu ediniyor. Ülkenin en ünlü genç pop yıldızlarından biri olan Cooper James (Felix Mallard), peşindeki magazinci ordusundan kurtulmak için ikilinin evine sığındığında artık her şey eskisinden farklı olacaktır!

19-05/27/happy-together-izle.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda yukarıdaki isimlere Stephnie Weir ve Chris Parnell eşlik ediyor.

Fulwell 73, 3 Arts Entertainment, CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Happy Together'ın yürütücü yapımcı kadrosu McAuliffe & Earl ile birlikte Ben Winston, Harry Styles, Michael Rotenberg ve Jonathan Berry'den oluşuyor.

"Happy Together" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin