Nina Dobrev'li Fam dizisi 2. sezonu görebilecek mi?

Vampir Günlükleri'nin yıldız ismi Nina Dobrev'in başrolünde yer aldığı komedi dizisi Fam'in geleceği netleşti. Yayıncı kanal dizi hayranlarını üzen bir karar alarak Fam'i ilk sezonunun ardından iptal etti.

Başrollerde Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) dizisinin sempatik yıldızı Nina Dobrev'i Tone Bell ile buluşturan CBS komedisi "Fam"in devamı gelmeyecek!

CBS KOMEDİ DİZİSİ FAM'İ İPTAL ETTİ!

10 Ocak - 11 Nisan 2019 tarihleri arasında 13 bölümlük ilk sezonunu tamamlayan dizi resmen iptal edildi. Buna göre Fam dizisinin 2. sezonu olmayacak.

19-05/27/fam-komedi-dizisi.jpg

Kapital Entertainment ve CBS TV Studios ortaklığında hazırlanan dizi ekran serüveni boyunca izlenme oranlarında sonraki bir haftalık değerler de katıldığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.2 reyting ortalamasını tutturdu. İzlenme oranlarında ortalama bir performans sergileyen dizinin iptali bu nedenle pek sürpriz olmadı.

"FAM" KONUSU 

Fam'ın hikayesi; yeni nişanlısı Jay (Bell) ve onun örnek ailesiyle birlikte düzgün bir aile yaşantısı hayal eden Clem (Dobrev) isimli bir kadını merkezine alıyor. İşleri berbat etmekte üstüne olmayan 16 yaşındaki deli dolu üvey kız kardeşi Shannon'ın (Odessa Adlon), kendisinden pek farkı olmayan babasından kaçarak yanına yerleşmesiyle Clem'in hayallerinin suya düşmesi konu ediliyor.

19-05/27/fam-dizi-izle.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda bu üç ismin dışında Brian Stokes Mitchell (The Path) ve Sheryl Lee (Ray Donovan) ikilisi de bulunuyor.

Projenin yürütücü yapımcı kadrosu Corinne Kingsbury, Aaron Kaplan, Wendi Trilling ve Dana Honor'dan oluşuyor.

"Fam" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin