Life in Pieces 5. sezon olacak mı?

CBS'in aile komedisi Life in Pieces'ın 4. sezonu devam ediyor. Dizinin 5. sezonunun olup olmayacağı da netleşti. Yayıncı kanal, Life in Pieces'ın 4. sezonun bitimiyle sonlanacağını duyurdu.

Hikayesi geniş bir aileye odaklanan CBS'in uzun soluklu komedi dizisi "Life in Pieces"in ekran serüveni son buluyor!

LIFE IN PIECES FİNALE DOĞRU!

Yayıncı kanal, dördüncü sezonu devam etmekte olan dizisini iptal etti. Buna göre mevcut sezonu tamamlayacak olan Life in Pieces'ın 5. sezonu olmayacak.

19-05/26/life-in-pieces-iptal.jpg

Short ailesinin tüm üyelerinin yeniden bir araya gelmesiyle yaşanan komik olayları izlediğimiz Life in Pieces'ın ilk üç sezonu 22 bölümden oluşurken, diğer sezonların aksine ara sezonda başlayan dördüncü sezon 13 bölümden oluşuyor.

"LIFE IN PIECES" REYTİNGLERİ

Dizi, devam etmekte olan dördüncü sezonunda şu ana kadar elde ettiği izlenme oranlarıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 5.519 izleyici ile bir önceki sezona kıyasla düşüş gösteren reyting ortalaması tutturmuş durumda.

19-05/26/life-in-pieces-izle.jpg

Justin Adler'ın yaratıcısı olduğu Life In Pieces'ın oyuncu kadrosunda Dianne Wiest & James Brolin ile birlikte Betsy Brandt, Zoe Lister-Jones, Colin Hanks, Angelique Cabral, Thomas Sadoski, Dan Bakkedahl, Niall Cunningham, Holly J. Barrett, Giselle Eisenberg ve Hunter King gibi isimler yer alıyor.

Adler ile birlikte Aaron Kaplan ve Jeff Morton projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"Life in Pieces" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin