The Rookie'de serüven 2. sezonda devam edecek!

Castle dizisinin yıldız ismi Nathan Fillion'ı ekranlara geri döndüren The Rookie dizisinin geleceği belli oldu. Yayıncı kanal ABC diziye 2. sezon onayını verdi.

"The Rookie", Los Angeles sokaklarında boy göstermeye devam edecek!

THE ROOKIE'YE 2. SEZON ONAYI!

Castle dizisinin yıldız ismi Nathan Fillion'ı ABC kanalında bu kez farklı bir dizide başrolde izlememizi sağlayan polisiye komedi-drama türündeki "The Rookie"ye resmi 2. sezon onayı çıktı.

19-05/26/the-rookie-afis.jpg

"THE ROOKIE" REYTİNGLERİ

16 Ekim 2018 - 16 Nisan 2019 tarihleri arasında 20 bölümden oluşan ilk sezonunda izlenme oranlarında istikrarlı bir grafik sergileyerek dikkat çeken yapım sezon geneline bakıldığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.73 reyting oranı ve 4.2 milyon izleyici ortalaması elde etti.

"THE ROOKIE" KONUSU

Castle'ın eski yürütücü yapımcı/ortak dizi sorumlusu Alexi Hawley'in yaratıcısı olduğu The Rookie'de Fillion'ı Los Angeles Polis Departmanı'nın 40 yaşındaki en yaşlı çaylağı John Nolan karakteriyle izliyoruz. Yaşamını değiştiren bir olayın ardından rahat ve küçük kasaba hayatını bir kenara bırakıp polis olma hayalini gerçekleştirmek üzere Los Angeles'a taşınan Nolan için her şeye baştan başlamak hiç kolay olmayacaktır.

19-05/26/the-rookie-izle.jpg

The Rookie'nin oyuncu kadrosunda Fillion'a Melissa O'Neil (Dark Matter), Eric Winter (Rosewood, Secrets & Lies), Afton Williamson (The Night Of, The Breaks) ve Richard T. Jones (Wisdom of the Crowd) gibi isimler eşlik ediyor.

Alexi Hawley ve Fillion ile birlikte Mark Gordon, Michelle Chapman ve Jon Steinberg projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"The Rookie" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin