Harlots 3. sezon yarın başlıyor! Harlots 3. sezon fragmanı, konusu ve yeni oyuncuları

Dönem dizisi Harlots 3. sezonunu açıyor. Harlots 3. sezon detayları...

İngiliz-Amerikan ortak yapımı dönem dizisi "Harlots" 3. sezon bölümleri için 10 Temmuz 2019 Çarşamba günü Hulu izleyicisiyle yeniden buluşuyor.

HARLOTS 3. SEZON DETAYLARI

İlk iki sezonda olduğu gibi yeni sezonun bölüm sayısı da 8 olarak belirlenmiş durumda. Yayın takvimine göre sezon 21 Ağustos 2019 tarihinde sonlanacak.

19-07/09/hulu-dizisi-harlots.jpeg

Hikayesi 18. yüzyılın Londra'sında geçen ve olayları kadın perspektifinden izleyicilere yansıtan bir aile draması olan Harlots'ta Margaret'ın (Samantha Morton) liderliğindeki Wells ailesinin yaşadıklarını izliyoruz.

HARLOTS 3. SEZON OYUNCU KADROSU

Morton dışında Lesley Manville, Jessica Brown Findlay, Dorothy Atkinson, ikinci sezonda Lady Isabella Fitzwilliam karakteriyle kadroya dahil olan Liv Tyler gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Harlots'ta Alex Sawyer (Get Shorty), Alfie Allen (Game of Thrones) ve Ash Hunter (Hamilton) yeni sezonun yeni yüzleri olarak kadroya dahil olan isimler.

19-07/09/harlots-3-sezon.jpg

HARLOTS 3. SEZON KAMERA ARKASI EKİP

Pat Tookey-Dickson yapımcılığındaki üçüncü sezonun senarist ekibinde Moira Buffini, Jane English, Vivienne Harvey ve Jessica Ruston yer alırken; sezonun yönetmenleri arasında Robin Sheppard, Chloe Thomas ve Debs Paterson bulunuyor.

"Harlots" (Hulu) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin