Netflix komedi dizisi Family Reunion yarın başlıyor! Family Reunion konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

Family Reunion ilk sezonunun ilk kısmıyla Netflix'te başlıyor. Family Reunion konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Dijital yayın platformu Netflix'in Meg DeLoatch yaratıcılığındaki yeni komedi dizisi "Family Reunion" 10 Temmuz 2019 Çarşamba günü birinci kısım bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor.

FAMILY REUNION BAŞLIYOR!

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yapılan açıklamayla Netflix'in dizinin ilk sezonu için 20 bölümlük sipariş verdiği duyurulmuştu. 10 Temmuz'da sezonun ilk kısmını oluşturan 10 bölümlük paket Netflix platformuna eklenecek.

İkinci kısmın ne zaman izleyiciyle buluşacağı şimdilik belli olmasa da bölümlerin devamının sene sonlarına doğru gelme ihtimali fazla görünüyor.

19-07/09/family-reunion-afis.jpg

"FAMILY REUNION" KONUSU

Peki, Family Reunion nasıl bir dizi? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Family Reunion'ın hikayesi; altı kişilik McKellan ailesinin Seattle'dan Georgia'nın küçük bir kasabasına taşınması ve Güney'deki yaşam ve geleneksel büyükanne ile büyükbabanın onların şehirli tarzlarına meydan okumasıyla gelişen komedi dolu olaylara dayanıyor.

19-07/09/family-reunion-poster.jpg

"FAMILY REUNION" OYUNCU KADROSU

Tia Mowry (Sister, Sister, Instant Mom) ve Loretta Devine (Grey's Anatomy, The Carmichael Show) ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Anthony Alabi (Moz McKellan), Talia Jackson (Jade McKellan), Isaiah Russell-Bailey (Shaka McKellan), Cameron J. Wright (Mazzi McKellan), Jordyn James (Ami McKellan), Lance Alexander (Elvis), Warren Burke (Daniel) ve Lindsey Da Sylveira (Mikayla) gibi isimler rol alıyor.

19-07/09/family-reunion-dizisi.jpg

Los Angeles'ta başlanan ilk kısım çekimlerini geçtiğimiz aylarda tamamlayan dizinin yaratıcı ismi Meg DeLoatch aynı zamanda projenin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Eric Dean Seaton (Prince of Peoria, Modern Family) ise bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isim.

"Family Reunion" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin