The Society dizisinin 2. sezonu olacak mı? Netflix açıkladı!

Netflix dizisi The Society'nin geleceği belli oldu. Dijital yayın devi gençlik dizisiyle devam edeceğini duyurdu. The Society yeni sezon detayları...

Dijital yayın platformu Netflix'in ilk sezon bölümlerini 10 Mayıs'ta yayınladığı gizemli gençlik dizisi "The Society"nin geleceği belli oldu.

THE SOCIETY YOLA DEVAM EDİYOR!

Christopher Keyser'ın yaratıcısı olduğu dizinin 2. sezonunun olacağı resmen duyuruldu.

19-07/10/the-society-izle.jpeg

THE SOCIETY 2. SEZON DETAYLARI!

Yeni sezon bölümleri 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak. Çekimlere ise içinde bulunduğumuz senenin sonlarına doğru başlanacak.

"THE SOCIETY" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Lord of the Flies'ın modern bir tasviri olarak nitelendirilen The Society'nin hikayesi; sınıf gezileri yarıda kesilen bir grup West Ham Lisesi öğrencisinin eve dönmesi ve kasabalarının tamamıyla boşalmış olduğunu görmesiyle gelişen olaylara dayanıyor. Zengin kasabadaki diğer herkesin esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması sonrasında West Ham'ın genç sakinleri hayatta kalmak için kendi topluluklarını kurarlar.

19-07/10/the-society-netflix.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Kathryn Newton, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Jacques Colimon, Olivia DeJonge, Gideon Adlon, Alex Fitzalan ve Grace Victoria Cox gibi isimler yer alıyor.

Keyser ilk sezonda olduğu gibi yeni sezonda da showrunner olarak dümenin başında yer alırken; Marc Webb bu isme yürütücü yapımcı olarak destek verecek.

"The Society" (Netflix) 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin