Halka dizisinin bölüm süresi değişti! Hande Erçel yine kadroda!

TRT1'in sevilen dizisi yeni sezonda değişikliklerle gelecek.

Merve Mutlu
10 Temmuz 2019 - 09:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım'ın yer aldığı, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Halka'nın yeni sezonu hakkında ilginç bir bilgi geldi. İddiaya göre dizinin yayın süresi değişti.. 

19-07/10/halkaa.jpg

Yayınlanmaya başladığı günden beri gerek oyuncu kadrosu ile gerekse hikayesi ile izleyenlerin beğenisini kazanan Halka dizisinde değişiklikler yaşandı.

Normalde 2 buçuk saat süren bölümler, hem izleyiciyi hem de set çalışanlarını yoruyor. Bu konu oyuncular tarafından yıllardır tartışılsa da, konuyla ilgili herhangi bir değişiklik maalesef yapılmamıştı. Halka dizisi ise bu döngüyü kırarak bölüm süresini değiştirdi.

19-07/10/halka-1.jpg

Yeni sezonda yeniden ekranlarda olacak olan Halka dizisinin bölümleri artık 2 buçuk saat değil 60 dakika olacak. Reklamlarla beraber 3 saat kadar süren bölümlerle yorulan izleyiciler de derin bir nefes alacak gibi görünüyor. 

19-07/10/hande-ercel.jpg

Ayrıca diziden ayrılacağı iddia edilen Hande Erçel'in bu sezon da dizide olacağı bilgisi de Birsen Altuntaş tarafından paylaşıldı. 

Halka dizisinin konusu ne?

Halka dizisi adını, simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alıyor. Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikam hikayesini etkileyici bir dille ekrana taşıyan dizide bu gencin Halka örgütü çerçevesinde şekillenen hayatları izleyicinin karşısına çıkarılacak. 

Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Halka dizisinin senaryosunu Aziz Tuna C., Selim Bener ve Ali Demirel kaleme alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin