Erkenci Kuş'ta Can öldü mü? 48. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevilen dizi Erkenci Kuş'ta Can öldü mü? İzleyiciyi merakta bırakan son sahnenin ardından Erkenci Kuş yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı!

Nurşah
10 Temmuz 2019 - 10:59
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı! Eğlence dolu bir bölümle ekrana gelen dizinin son sahnesi ise izleyicilerde büyük bir şaşkınlık ile karşılandı! Erkenci Kuş'ta Can öldü mü?

19-07/10/erkenci-kus-can-oldu-mu.jpg

Erkenci Kuş Can öldü mü?

9 Temmuz Salı akşamı 47. bölümü ile ekrana gelen Erkenci Kuş son sahnesinde izleyicilerine büyük bir şaşkınlık yaşattı... Sanem ile Can'ın Albatros'a gitme hayallerine karşı çıkan ailelerin etkisi bölüm boyunca kendisini hissettirirken, bölüm sonunda yaşanan kaza ise geceye damgasını vurdu...

Can'ın sürdüğü aracın başka bir araç ile çarpışması, dizi izleyicilerine soğuk duş etkisi yaşattı... Bu beklenmedik sahnede, Sanem kazadan yara almadan kurtulurken Can'ın direksiyon başındaki baygın hali izleyiciyi endişelendirdi. Ana eşlik eden Sanem'in sözleri de, sahnenin etkileyiciliğini artırdı.  

Hepimiz tanıdığımız insanlarla birlikte yaşadığımız anların toplamıyız. Peki o anları nasıl yarattık biz? Gerçekten biz mi yarattık aldığımız kararlarla? Hayat gerçekten biz karar alıp planlar yaparken başımızdan gelenlerden mi ibaret? Kaçış vadisindeki kuşlar mıydık biz? Yoksa kaçış vadisinin ta kendisi mi? Nerede ki o kaçış vadisi? Kuşlar nerede? Yoksa tek bir kuş mu vardı vadide? Albatros... Dünyanın en sadık kuşu, tam kanatlarını açıp havalanacakken, tam her şeyi planlamışken, ne demişti; "Gün olur alır başımı giderim."

O gün bugün değil, olamaz...

19-07/10/erkenci-kus-kaza-sahnesi.jpg

İzleyici tarafından üzüntü ve merakla takip edilen bu sahnenin ardından, "Can öldü mü?" soruları da zihinlerde kendisine yer etti. Konu ile ilgili net bilgiler verilmese de dizinin yayınlanan yeni bölüm ön izleme sahnesinde Sanem'in neşeli tavırları gözlerden kaçmadı. Bu durum Can'ın ölmeyeceğini düşündürdü...

Erkenci Kuş 48. bölüm ön izleme videosu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin