Seksenler dizisinin senaryo çalışmaları başladı!

Heyecanla beklenen Seksenler dizisinin hazırlıkları son sürat devam ediyor... Senaryo çalışmaları başladı...

Nurşah
10 Temmuz 2019 - 11:39
Gündem

TRT 1 ekranlarında yeni bölümleri ile izleyici karşısında olması planlanan, bir dönemin efsane dizisi Seksenler'in hazırlıkları hız kazandı... Heyecanla beklenen Seksenler dizisinin senaryo çalışmaları başladı!

19-07/10/seksenler-yeni-sezon-hazirliklari-basladi.jpg

Seksenler'in senaryosu hazırlanıyor!

MinT Yapım imzası taşıyan Seksenler dizisi yayında kaldığı 6 sezon boyunca izleyici tarafından bir ilgiyle karşılanmıştı. Final yapan dizinin yeni sezon bölümleri ile ekranlara geri döneceği haberi, büyük bir heyecan dalgası yarattı...

19-07/10/seksenler-senaryo.jpg

Dizinin yapımcısı Birol Güven ise heyecanla beklenen Seksenler'in senaryo çalışmalarının başladığını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerine duyurdu. "Yazmaya başladık" açıklaması ile paylaşılan gönderi, dizinin sıkı takipçileri tarafından kısa sürede pek çok beğeni ve yorum aldı... 7. sezonu ile yeni sezon döneminde TRT 1 ekranlarında olması planlanan dizinin oyuncuları hakkında henüz net bilgiler yok fakat dizinin hafta içi her gün, ana haber öncesinde izleyicisi ile buluşacağı söylentiler arasında yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin