Hayat Bazen Tatlıdır 17. bölüm fragmanında neler yaşanacak

Ekranların ilgiyle takip edilen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 17. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
19 Şubat 2017 - 20:16
Yeni Bölüm

Dizinin geçen hafta yayınlanan 16. bölümünde Cerrah'ın, Hayat öğretmene evlenme teklifi ve Burak'ın Gözde ile birlikteyken Sevda'yı öpmesi damga gibi vurmuştu.  Gözde Burak'ı terk ederken, Sevda da artık Burak'ı istemediğini karar vermişti.

17-02/19/hayat.jpg

Ekranların ilgiyle takip edilen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır'ın yarın akşam yayınlanacak 17. bölümünde ise Sevda'yı önemsediğini her fırsatta söyleyen Koray, Burak konusunda Sevda'yı uyarıyor. Koray'a aşık olan Sevda ise kendi duvarlarının arkdasına sığınıyor.

Hayat Bazen Tatlıdır 17. Bölüm Fragmanı

Hayat Bazen Tatlıdır'ın yeni bölüm fragmanında, güven sorunları yaşayan Hayat öğretmen Cerrah Bey'i takip ediyor ve gördükleri karşısında şok oluyor. Hayat öğretmen için değiştiğini söyleyen Cerrah Bey'in evinden bir adam karga tulumba taşınıyor. Bunu gören Hayat ise gözlerine inanamıyor.

Hayat Bazen Tatlıdır 17. Bölüm 2. Fragmanı

Cerrah’ın Hayat’a romantik ve planlı bir evlenme teklifi ettiğini duyan Birtanem, Şerif’ten daha güzel bir evlenme teklifi ister. Şerif'in elindeki imkanlarla romantizm yapmaya çalışması, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. 

Hayat öğretmen ve kardeşi Gözde'nin çevresindeki olayları eğlenceli ve heyecanlı sahnelerle anlatan gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 17. bölümüyle yarın akşam Star Tv ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin